beheerder : ik ben sportjournalist geworden  met eigen website, maar het is en blijft een hobby!!!

foto  Janvolwerk genomen op mijn werkplek het ATC in sleeuwijk

Ik heb  een periode achter de rug waarin er volop keuzes gemaakt moest worden. Ik maak in juli een lijst met alle competities die ik bij wil gaan houden. In 10 jaar tijd is er zo ontzettend veel veranderd dat ik bepaalde dingen zal moeten laten schieten. Maar dat doe je niet zo snel gezien het feit dat de website met de week beter bekeken wordt en ik vele complimenten ontvang over de nieuwe lay-out die ik geheel zelfstandig heb gebouwd. Als je ziet dat er maar 15 tot 20 bezoekers zijn zeg je al heel snel : het is al laat ik verschuif website zaken naar morgen vroeg. Maar dat gaat niet meer. Het aantal bezoekers is enorm gegroeid, en men verwacht van mij dat voetbaluitslagen zo snel mogelijk na het laatste fluitsignaal op de website gepubliceerd worden. Als ik op locatie zit moet ik alles verwerken via mijn telefoon. Op dat moment kan ik de uitslagen deadline niet handhaven. Dit heeft als resultaat dat ik in het weekend weinig tot geen wedstrijden van standaard elftallen in de regio meer kan bezoeken. Het komend seizoen ben ik weer in functie als leider van een jeugd elftal bij v.v. Altena uit Nieuwendijk ( krijgen zij ook de aandacht die ze verdienen en ben ik een korte tijd weer even in contact met leeftijdsgenoten). Op het moment dat ik met hen een uitwedstrijd speel zal ik de uitslagen noodgedwongen moeten verwerken via de telefoon, dit kan dus langer duren dan men van mij gewend is.Ik heb ervoor gekozen om leider te worden omdat ik dagelijks achter de computer zit. Op het ATC in Sleeuwijk is alles begonnen waar ik ze ontzettend dankbaar voor ben. Ik heb hier namelijk nog meer computerprogramma kennis gekregen. waardoor Ik volledig op eigen benen sta en ook nog eens alles zelf ontwerp. Ik schrik wel eens van de media aandacht; men vindt het kennelijk nog steeds erg bijzonder dat iemand met een beperking op deze manier mee draait in de voetbalwereld. Maar waarom eigenlijk …….. omdat ik in een rolstoel zit ? dat is toch helemaal niet nodig!!!!

Ik denk er dan ook voorlopig nog niet aan om te stoppen met het beheren van mijn eigen website, tenzij het over een aantal jaren niet meer te combineren valt met alle andere dagelijkse verplichtingen. En uiteraard moet ik ook wel eens naar mijn lichaam luisteren al vind ik voetbal dan nog vaak belangrijker: even geen rolstoel, even genieten van een mooie pot voetbal of plezier hebben en het verwerken van alle uitslagen. En natuurlijk contact hebben met bestuursleden en andere media collega's. De laatste jaren merk ik pas echt hoeveel tijd overal in zit. Zoals ik al eerder zei : zolang ik er allemaal plezier in heb blijf ik het allemaal nog jaren doen. Sinds het bouwen van mijn nieuwe website heb ik veel meer mogelijkheden gekregen .Als ik in de toekomst zou  worden  benaderd om leider te worden van het eerste elftal van de plaatselijk club dan wordt het een lange periode van “héél goed nadenken Want dan moet ik per direct stoppen met het beheren van mijn eigen website.

Dat zal dus een zeer moeilijke beslissing zijn, Ik heb nog steeds mijn dromen, ik heb het natuurlijk zelf in de hand of één van deze droom op een later moment ook echt werkelijkheid zouden worden. Maar eerlijk gezegd is mijn website daarvoor een veel te groot succes geworden. Ik heb wat dat betreft bereikt wat ik wilde laten zien,  Namelijk dat ook mensen met een handicap op een zo goed mogelijke manier mee zouden kunnen moeten gaan in de maatschappij, Ik mag per maand ruim 90.480 bezoekers verwelkomen. De meesten voornamelijk in het weekend hierbij is het amateurvoetbal uiteraard erg populair. Waarom dat mag u zelf  invullen, misschien wel vanwege de uitslagen deadline van 17.00 uur. Alleen voor de 2e divisie staat de uiterlijke tijd op 17.45 dit geld dan voor de 15.30 duels.

 

Plezier en eind resultaat!!!

inmiddels zit mijn website alweer 12 jaar in de lucht en ik doe alles  nog steeds elk weekend met ontzettend veel plezier. Ik heb me de eerste 5 jaar alleen maar kunnen concentreren op zelfstandig worden in media vertegenwoordiger worden als hobby en daarbij mijn eigen website nemen als hoofddoel achter de schermen ben je dan elke dag bezig met professionaliseren. In de beginfase hiervan overleg je alles graag met mensen die werken voor de regionale media je kunt namelijk al heel veel leren van de tips die hun je geven als je daar zelf naar vraagt. En dan komt er al snel een moment dat je van alle goede tips geheel zelfstandig aan de slag wil maar waar begin je dan ?. 

 

Ik wilde gezien mijn toekomst plannen met de voetbalsite een geheel nieuwe gaan ontwerpen en hierin alles verwerken wat ik tot nu toe heb geleerd. Dat is misschien wel het grootste project geweest waar ik ooit aan begonnen ben, hier heeft mijn werkplek het ATC in Sleeuwijk dan ook een hele belangrijke rol in gespeeld door hun goede begeleiding en de vrijheid die ik kreeg om alles te maken zoals ik dat wilde,  sta ik nu bijna volledig op eigen benen met een website die ik geheel zelfstandig heb ontworpen.

Ook op de sociale media wilde ik zo snel mogelijk professionaliseren, ook dit is gelukt via een speciale computer programma´s kan ik nu bij alle  bericht  een foto plaatsen die ik ook weer zelfstandig heb ontworpen. Dus ook de mensen met wie ik actief samenwerk op het ATC zijn er vaak serieus bij betrokken geweest. Uiteindelijk moet je over alles zelf beslissen en ben je elk week bezig met zelfstandig worden en beslissingen nemen, want laten we niet vergeten dat overal ontzettend veel tijd in zit daarbij had ik nooit verwacht dat mijn nieuwe website nog beter zou gaan draaien dan de vorige. De andere kant is dan weer dat je er ontzettend veel plezier in krijgt als het resultaat is wat je als eerste in je hoofd opzet.

 

 

wedstrijd zaken seizoen 2018 - 2019

 

het nieuwe amateurvoetbal seizoen 2018-2019 zal gaan beginnen in het weekend van 25 en 26 augustus dit geld voor de 2e en derde divisie de hoofdklassers beginnen in het weekend van 1 en 2 september. De rest van het amateurvoetbal trapt af op 22 en 23 september.

 

De poulefase in de districtsbeker zal worden afgewerkt op de volgende data: 1/2 september, 8/9 september, 15/16 september. De volledige speeldagenkalender zal in januari 2018 worden gepubliceerd.

Bron : http://www.regio-voetbal.nl/nieuws/tweede-en-derde-divisie-starten-volgend-seizoen-op-25-augustus

volg voetbaluitslagen-nickdeheus.nl ook  op sociale media met o.a. LIVE wedstrijden en heel veel meer!!!